Optika

Ker vam želimo ponuditi kakovostno celovito storitev, imamo svoji optiki.

V naših optikah vam ponujamo vse kar potrebujete za vid - zelo obširno ponudbo okvirjev za vse potrebe in okuse, kakovostna korekcijska stekla vodilnih svetovnih proizvajalcev, kontaktne leče vodilnih svetovnih proizvajalcev, čistila za kontaktne leče, kapljice za oči, škatlice za kontaktne leče, krpice za očala, čistila za očala, lupe idr.

Zavedamo se, da se na trgu nahaja veliko izdelkov slabe kvalitete in sumljivega izvora, ki se hitro poškodujejo in lahko škodijo očem. Na primer zatemnjena očala brez ustrezne UV zaščite povzročajo širitev zenice in omogočajo velikem številu škodljivih UV žarkom vstop do mrežnice. Mrežnico zelo poškodujejo, kot tudi vse druge očesne strukture.

consectetur lobortis massa eu cras

Zato vam v Okulodentu nudimo samo preverjene izdelke z garancijo po pošteni ceni, naj so to očala, leče, kontaktne leče, kapljice za oči ali kaj drugega. Pri nakupu vam bomo tudi profesionalno svetovali in poskušali najti kar najbolj optimalno rešitev za vas.

V naših prostorih imamo tudi urejeno delavnico, kjer vam bomo naročena očala tudi osebno izdelali (oz. obrezali in vstavili korekcijske leče v izbrani okvir).

etiam semper habitasse